Leesmenu 25 maart

Jezus over redding en veroordeling

44 Toch had Jezus met nadruk verklaard: ‘Wie in Mij gelooft, gelooft niet in Mij, maar in Hem die Mij gezonden heeft. 45 En wie Mij ziet, ziet Hem die Mij gezonden heeft. 46 Als een licht ben Ik in de wereld gekomen, zodat niemand die in Mij gelooft, in de duisternis blijft.47 Maar als iemand mijn woorden hoort zonder ze ter harte te nemen, dan ben Ik het niet die hem veroordeel, want Ik ben niet gekomen om de wereld te veroordelen maar om haar te redden.

Dit tekstfragment komt uit : Het evangelie volgens Johannes, hoofdstuk 12 verzen 44-47, Willibrordvertaling (herziene editie 1995) © 1995 Katholieke Bijbelstichting

Selecteer hier uit welke Bijbel je wilt lezen:

Morgengebed lezing

Keer terug naar Morgengebed

 Middaggebed lezing

Keer terug naar Middaggebed

Avondgebed lezing

Keer terug naar Avondgebed

 Nachtgebed lezing

Keer terug naar Nachtgebed

 

Start The Conversation

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.