Tijdelijke storing bijbelapp NBG

Tijdelijke storing bijbelapp NBG?

Dit is er aan de hand

Het Nederlands Bijbel Genootschap (NBG) heeft onlangs een nieuw platform in gebruik genomen voor www.debijbel.nl. Dit is de website waarmee de Bijbellezingen in de getijdengebeden via het leesmenu van de dag gelinkt zijn.
Er is een bug ontstaan waaraan het NBG keihard werkt om die opgelost te krijgen. Tot het moment dat dit verholpen zal zijn, ondervind je hinder bij het lezen van de Bijbelpassages.

Drie tijdelijke oplossingen

Er zijn drie oplossingen zolang deze bug zich nog voordoet:

  1. Zoek zelf de passage op via de homepage van www.debijbel.nl. Tip: maak een gratis account aan, dan gaat dat al veel makkelijker.
  2. Download een losse, eventueel betaalde Bijbelapp, waarop je de passages zelf opzoek. Die investering kost je een paar euro, maar je zult er geen spijt van krijgen.
  3. Houd een fysiek exemplaar van de Bijbel bij de hand als je het getijdengebed bidt. Ook hierin kun je de passages opzoeken.

Wij wensen NBG veel succes bij het zoeken naar een oplossing van deze bug op het nieuwe platform.  De overstap hier naartoe was juist gericht is op het zo goed mogelijk aansluiten op de behoefte van christenen en belangstellenden in binnen- en buitenland.